Vapaapäivän kunniaksi aattelin tehdä jääkaapin hapankaaleista borssia! Harmi vaan, että ensin puuttu palsternakka, tomaatit ja tomaattipyre. Noh hain ne ja sitten aloni tekemään niin puuttui vielä kasvisliemijutut! PRKL! padat porisemaan ja taas kauppaan ja homma loppuun... ja lopuksi vielä sitruunamehutkin oli loppu ja taas kauppaan! PRRRKKKLLL!
Mut vihdoin valmis!
OHJE:
Paista pannulla sibulaa ja sinne sit pari porkkanaa suikaleina! Sitte paistelee ja tomaatteja ilman kantoja mössää mukaan ja tomaattipyrepurkin ja chilii. Sit paistelee!
Seuraavaks toi mössö pois keittolevyltä ja kattila tilalle. Sinne vettä ja 3-4punajuurta ja vähä palsternakkaa suikaleina kiehumaa liemikuution, pippureiden ja laakerinlehtien kaa.
Sit ku ne on veteliä ni toi mössö mukaa ja keittelee rauhas ja sit viel sitruunamehuu vähä sekaan ni tulee hyvä:
<3 hehe tee säki enemmän ruokapäivitycsii!
ReplyDelete